Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Investește în oameni!

Flux de știri

2015-10-18

Târg de Economie Socială organizat la Cluj-Napoca

Invitație

Vă aşteptăm la deschiderea oficială a Târgului de Economie Socială „Clujul Inclusiv” care va avea loc în data de 23 octombrie 2015 de la ora 12:00 în Atrium la Iulius Mall Cluj.
Târgul de Economie Socială „Clujul Inclusiv” se va desfăşura în Cluj-Napoca, la Iulius Mall, în perioada 23-25 octombrie 2015.
Reprezentanţii a 25 de organizaţii non-guvernamentale, instituţii sau societăţi economice îşi vor expune şi comercializa produsele proprii. Este o ocazie unică să cunoaşteţi activitatea acestora, dar şi să cumpăraţi produse hand-made realizate de persoane aparţinând grupurilor vulnerabile din România.
Economia socială este la început de drum! Cei interesaţi de acest domeniu sunt așteptaţi în Atrium la Iulius Mall, în fiecare zi între orele 10.00 și 22.00, de vineri până duminică.

Proiectul este realizat şi susţinut de Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare şi Incluziune Socială în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca.
 
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României